divendres, 20 de novembre de 2020

HIPICA CENTELLES

 Hola a tots i totes.

Us recordem que el proper dijous dia 26 de novembre comencem les classes d'hípica al Centre Hípic Puigsagordi, per la qual cosa ens haurem de traslladar a Centelles en tren.

Hora i punt de trobada: a les 06,45 a l'interior de l'estació de RENFE de Plaça Catalunya, davant de les taquilles de venda de bitllets.

Hora sortida del tren: 07,05.

Hora d'arribada a Centelles: 08,15.

Les classes comencen a les 9 i acaben a les 15,30 (es fa una parada a mig matí per esmorzar).

Hora de tornada a Barcelona Plaça Catalunya: 17,30.

Material obligatori: el mateix que porteu en les sortides a peu. Important roba que abrigui doncs a Centelles fa fred. A Centelles ja us direm quin és el material específic obligatori per muntar a cavall.

Porteu per esmorzar i aigua.


ATENCIÓ, MOLT IMPORTANT!!!

1. Recordeu que estem sota toc de queda  que acaba a les 06,00 AM, per tant, per tots aquells alumnes que hagueu de sortir de casa abans de les 06,00 ES OBLIGATORI portar a sobre un "CERTIFICAT DE MOBILITAT" (conforme us esteu traslladant per fer classe ).

2. El CIC cobreix les despeses del viatge en tren d'anada de BCN Plaça Catalunya - Centelles i de tornada de Centelles- Plaça Catalunya. Tots els alumnes han de pujar i baixar obligatòriament en les estacions esmentades. NO es permet de baixar en estacions intermitges sense autorització prèvia.

3. Tots aquells alumnes que vulguin agafar el tren en una altre estació de la línea R3 (BCN-VIC) o traslladar-se directament al Centre Hípic han demanar AUTORITZACIÓ OBLIGATÒRIA a Secretaria, PERÒ el CIC NO cobrirà la despesa del viatge ni tikets de tren d'aquests alumnes. També hauran de tenir en compte que han de pujar en el MATEIX TREN a on van la resta dels alumnes que han sortit de BCN a les 07,05. (Controleu horaris).

4. Qualsevol alumne que arribi tard al tren  NO podrà pujar a un altre tren sol. Per tant, haurà d'anar a casa a fer feina de l'escola.

5. Si un alumne major d'edat que tingui carnet de conduïr ha demanat autorització a secretaria, NO podrà portar en el seu cotxe a altres alumnes. L'autorització és a títol personal.

6. Recordeu de portar mascareta de recanvi.