dilluns, 2 de novembre de 2020

Caiac de mar: sessió divendres 6 de Novembre (GRUP PRO)

 Molt bones companys!

Degut a les noves restriccions el Covid-19 i el tancament del Club Natació Barcelona, haurem d'adaptar-nos a les circumstàncies, ja que no podem anar al mar de moment. 

Per tant, quedem el divendres 6 de Novembre, a les 8:15, al patí del CIC- Gràcia per fer l'exàmen pràctic de BRIEFINGS en caiac. La pràctica de circuit de tècnica + rescats ho deixarem per més endavant, o bé, ho valoraré com fer-ho avaluable. Ja us ho comunicaré

Per aquest exàmen de Briefings us tocaran com a mínim  dos d'aquests continguts, que els elegirem a sort; explica'm com si fossis un guia:

- MYABCDE

- Com agafar la pala correctament

- La Palada de propulsió  (perquè serveix , com és i com es fa)

- La Palada circular (perquè serveix , com és i com es fa)

- La Palada de frenada (perquè serveix , com és i com es fa)

- Com entrar i sortir d'un caiac de mar individual des de la platja

- Com entrar i sortir d'un caiac obert doble des de la platja

- Protocol en cas de bolcar amb un caiac de mar individual (els 4 passos)

- Protocol en cas de bolcar amb un caiac obert doble (autorescat)

- Rescat assistit en caiac de mar

- Estiraments i/o escalfament adaptat al caiac de mar


Un cop hagiu sortit tots, un per un, a fer les dos explicacions, faré mitja dels dos briefings que farà cadascú.  Tothom  tindrà una tercera oportunitat en cas que  les dos primeres no siguin correctes. Les notes seran 1 (no apte), 2 (apte), 3 (excel·lent). Cal treure com a nota mínima per aprovar dos 2, és a dir, cap 1. 

Al acabar els exàmens practics, entrarem a l'aula a fer una dinàmica/treball.

Si us plau, repasseu els apunts penjats al Moodle així com també les vostres anotacions. Molt recomanable que  "assajeu" a casa cadascún d'aquests temes que us poden sortir al exàmen, com si fos una obra de teatre. Si algú te un dubte que m'ho faci saber pel meu e-mail, tot i que ho hem repetit moltes vegades a classe. Tots ho heu practicat en públic i quan voleu ho feu més que bé!  Només cal ser ordenat amb la informació a transmetre  i oferir explicacions clares i concísses alhora d'exposar-ho en públic